Youth

Ik heb altijd al een klik gehad met kinderen. Vind het leuk om ze ‘te zien’, aandacht te geven. Op hun eigen tempo te benaderen. Aan te voelen wat ze prettig vinden. En ze de ruimte te geven voor wie ze zijn.

Het startte omdat ik vanaf mijn 10e werkzaam was als barmeisje was op een tennisclub in Oegstgeest met jeugdwedstrijden en competitie weken. Daar barste het altijd van de spelende kinderen. Waarvan ik er één was. Ik kon altijd goed overweg met kinderen, veel gaan oppassen en ook au pair geweest.

Ik was altijd het familielid die ONDER de tafel lag tijdens kerst. Te spelen met de kleine kids. Geef ik ze de ruimte om vrij uit te spelen. En ben ik nooit te beroerd om écht mee te doen. Dat voelen ze toch. 

Ik heb meerdere malen een surf kidscamp begeleid; een leuke mix van spelen en actief/sportief bezig zijn. Het voelt heerlijk om een groep kids te begeleiden terwijl ze druk, uitgelaten en vrolijk mogen zijn en lekker kunnen rond rennen. 

Ook heb ik een aantal internationale jeugd events begeleid, de puberleeftijd, in San Diego en Londen. En heb ik me twee jaar mogen inzetten voor de Danone Nations Cup. Geweldige ervaringen. 

Uiteindelijk heb ik in 2017 de opleiding Jongerencoach afgerond. Geweldig om zelf weer eens in de schoolbanken te zitten en dat dan bij mijn favoriete vak. Daar heb ik echt intens van genoten.