Teams

Waar je mij voor kan vragen, is een sterk team neer te zetten. Om een (bestaand) team te stroomlijnen en beter samen te laten werken. Ik krijg teams naar een next level. Mijn kracht ligt in het creëren van teambonding en mensen op de juiste plek zetten. Ik breng de groep bij elkaar, krijg de neuzen dezelfde kant op en weet daarnaast op intrinsieke motivatie te sturen. Mijn drive in het aansturen van teams is ‘getting them involved’. Ik ben een belangenbehartiger. Ik handel vanuit het belang van het team en de teamleden. 

Mijn manager bij Schiphol Group, waar ik als vibe manager als schakel tussen het team en de manager fungeerde, zei: “jij geeft kleur aan het team”.

Zet mij in een groep en ik breng leven in de brouwerij. Ik verbind en ben transparant in wat ik doe. Ik geloof erin dat iedereen een eigen plek heeft waar hij of zij het beste tot zijn recht komt en daar zet ik ze ook neer. 

Ik ben goed met energieën en motivatie. Zo noem ik mezelf ook liever een karduwer, dan een kartrekker. Voor de groep uit vind ik saai.. dan kan ik niet met de bestaande energie spelen.