Hosting

Op een event is niets belangrijker dan een aandachtig welkom.
Het is het eerste aanzicht van een event. Je zet meteen een bepaalde sfeer neer, geeft een energie mee.

Vanuit mijn achtergrond in het managen en organiseren van events, zorgde ik er altijd voor dat ik het eerste gezicht was. Zowel bij binnenkomst als bij het weggaan. Het maakt een verschil hoe mensen je event ervaren als je tijdens het hele event aandacht hebt voor de mensen. Van de vroegkomers tot de laatkomers, je wilt ze allemaal goed opvangen.

Vanuit die overtuiging ben ik vanuit mijn eerste job bij SuccesGids gestart met ‘Happy Hosting’, zo bracht ik mijn moeders boombox mee en zette ik Golden Oldies op tijdens de registratie en zorgde ik voor een feestelijk ontvangst. Net even anders dan mensen gewend waren. Ook verzorgde ik wel eens dansende warming ups en energizers op het podium. Dit deed ik als jonge enthousiasteling met verschillende groepen vrijwilligers die ik aanstuurde.

Later bij 365 Dagen Succesvol, het grootste coaching event van Nederland, heb ik het Happy Hosting team opgericht. Beginnende met 2 man (mijn huisgenootje en ik), wat later uitgroeide naar 50 happy hosters die het event van 5000 man in de ZiggoDome toch nog heel persoonlijk maakten.