Events

Sinds 2011 ben ik de wereld van ‘business’ seminars ingestapt met veel persoonlijke ontwikkeling aspecten erin. Voor mij dé ideale combinatie tussen events organiseren en toch met psychologie bezig zijn. 

Voor Succesgids heb ik tal van seminars georganiseerd, met nationale en internationale sprekers. Van 50 tot 1000 man.
Ik heb meegedraaid bij verschillende internationale, hoogwaardige events. Ik deed ervaring op als rechterhand van de lead event manager, in organisaties, productie, het programma in elkaar zetten en stakeholder management. Het liefst sta ik met mijn poten in de klei en ben ik er vanaf het begin tot het einde bij.

Vlak daarna ging ik als zelfstandige voor 365 Dagen Succesvol aan de slag, als hosTess en eventmanager. Toen ik bij de business events wat creativiteit miste ben ik het gaan afwisselen met productiewerk voor festivals;  vrijwilligers aansturen, clinics coordineren, opbouw, showdagen & afbouw. En heel af en toe een uitstapje naar leuke live performances op festiviteiten met Lalibertad.

Van een klein Restival tot Surfana Festival, Tony Robbins en 365 Dagen Succesvol. Ik weet wat er bij komt kijken.

Iets opbouwen from scratch en all in gaan, heerlijk. Juist daar gaat mijn hart sneller van kloppen. Al bij één van mijn eerste festival productie ervaringen zei ik tegen mijn moeder, terwijl ik over het festivalterrein banjerde met mijn timberlands; “Als ik hier ooit mijn geld mee kan verdienen, dan ben ik het gelukkigste mens op aarde.”

Ja je kan wel zeggen – ik ben een evenementen meisje. 
Ik vind de ruhring van toffe programma’s, parade’s en (meerdaagse) festivals heerlijk. Voor mij is een festival terrein een ideaal speelveld, een speeltuin om jezelf vrij te uiten.