Ervaring

Sinds 2011 ben ik werkzaam geweest binnen het speelveld van events, seminars, festivals en Kidscamps.
Voornamelijk in zowel het organiseren van de events als het zorgdragen voor deelnemers/bezoekers van verschillende evenementen. Dit deed ik als hosTess, coordinator, productie, begeleider of eventmanager.
In mijn story lees je meer over mijn verhaal!

Sinds 2013 ben ik werkzaam als zelfstandige, waardoor ik veel verschillende projecten heb kunnen draaien.
Ik heb veel verschillende teams en samenstellingen mogen aansturen, verschillende hostingteams opgestart en ook heb ik een aantal hele gave binnenlandse en buitenlandse events met jeugd mogen begeleiden.
Waaronder als highlights het Global Youth Leadership Summit 2014 in San Diego en twee keer een Danone Nations (world) Cup. Echt te gekke ervaringen.

Klik vooral voor More!

Hosting

Als coordinator van een leuk hosting team of als HosTess ben ik volledig in mijn element. Aandacht voor de mens. Dat maakt het verschil tijdens een event.

Events

Seminars, trainingen, jaarprogramma's, festivals, het liefst met veel beweging, playing full out, persoonlijke ontwikkeling en jezelf overtreffen!

Teams

Van teams word ik vrolijk. Zeker als er nog meer uitgehaald kan worden. Groepen aansturen en de neuzen dezelfde kant op krijgen, daar krijg ik energie van.

Youth

Kids, ik vind ze geweldig. En dan met name wanneer ze gezien kunnen worden voor wie ze zijn. Wanneer ze buiten de lijntjes mogen kleuren.