What about me?

Tessa in a nutshell

Ik ben een veelzijdig persoon. Ik ben het tegenovergestelde van zwart-wit, ik zie altijd de regenboog. De verfijning van de overgang van kleuren. Precies in die overgangstukken is waar ik de magie van het leven vind.

Daar waar mijn kracht, verfijning, opmerkzaamheid, gevoeligheid, enthousiasme en empatisch vermogen onvermoeid samenkomen.

* check ervaringen om te zien waarin ik binnen mijn werk heb gefloreert

My Fuel

Excitement is my fuel

Mentale uitdagingen

bewust (bezig) 'zijn'

Ijsbaden, zweethutten &  10daagse stilte retraites. Wat hebben ze me allemaal veel gebracht. Maar ook ceremonies, ‘golden teachers’ of geestverruimende ontdekkingstochten. Een mentale stretch waarin ik me hervind in nieuw bewustzijn. Waardoor ik nog bewuster kan ‘zijn’. 

Fysieke uitdagingen

Bereidheid om moeite te doen

Hiken, biken, sunrise sessions. Ik vind het tof om ergens moeite voor te doen. Een fysieke uitdaging aan te gaan en tegelijkertijd volop van de natuur en surroundings te genieten. 

Outdoor/Travels

instant euforie

Ik heb een passie voor houthakken & een gekke liefde voor mos. De geur van regen, verse regen, ijskou, het knisperen van bladeren of ochtend dauw. Die triggeren bij mij instant euforie. Een wandeling in het bos brengt meteen een rust over mij heen. Kamperen & erop uittrekken daar raak ik altijd enthousiast van.

My Story

Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling is vanzelfsprekend voor me. Met een vader als psycholoog en een moeder als pedagoog weet ik niet beter. Zo leerde ik al vroeg te reflecteren op mijn gedrag en op het gedrag van anderen. Voor mij is het een feestje om laagjes van mezelf af te pellen. Om meer van mezelf te ontdekken.
Of in de woorden van Steven Covey: ‘overwinningen op jezelf’ te hebben of te creëren.